Verilerinizi nasıl silersiniz

genframe hesabınızı ve ona bağlı tüm verileri istediğiniz zaman silebilirsiniz. Buna Facebook veya Google ile giriş yaptığınızda aldığımız veriler de dahildir.

  1. app.genframe.ai adresinde oturum açın, Ayarlar’ı açın ve Hesabı sil’i seçin.
  2. Ya da hesabınızın e-posta adresinden info@genframe.ai adresine «Verilerimi sil» konulu bir e-posta gönderin. Neden belirtmeniz gerekmez.
  3. Facebook ile giriş yaptıysanız genframe’i Facebook’tan da kaldırabilirsiniz: Ayarlar ve gizlilik → Ayarlar → Uygulamalar ve web siteleri → genframe → Kaldır. Ardından bize yazın, aldığımız verileri sileriz.

30 gün içinde profilinizi (ad, e-posta, fotoğraf), üretimlerinizi ve yüklediğiniz dosyaları, Facebook veya Google giriş bağlantısını siler ve e-postayla onaylarız. Yasa gereği saklamak zorunda olduğumuz ödeme kayıtları (faturalar, 7 yıla kadar) üretimleriniz olmadan saklanır ve başka hiçbir şey için kullanılmaz.

Veri sorumlusu: Graphicmania OÜ, Maleva põik 6-18, 11712 Tallinn, Estonya, info@genframe.ai.

Ayrıntılar: Gizlilik Politikası.